Friday, 23 December 2011

HAPPY BORN DAY TO ZARITH SOFIA ♥

haii blogger .

hari ni birthday zarith so kitorang pegi celebrate lah kan .thanks to intan maisarah, intan suraya, yasmin yassin dengan zarith sofia :) haha walaupun lima orang jee kan zarith ? muehehe.lepas pegi music bank kitorang pegi makan kat pizza. sementara tggu order pizza tu sampai aku ,intan, dengan suraya ni klua lah kejap tp kitorang ckp dengan zarith nk pergi cari barang ,

tapi pegi baker sebenarnya belikan kek untuk birthday girl ni :p sorry zarith kek nya kecik jee .tak cukup budget lah nak beli yang bertingkat-tingkat bagai .hahah' so kitorang belilah dua potong kek ,satu untuk zarith makan dengan tepek kat muka dia .

lepas kenyang makan pizza tuu apalagi kena lah muka dia .haha best dhoe ;) cun terus muka dia kan zarith kan ? haha btw happy birthday pretty .may allah bless you amin :) nahh ni tengokk :D

           intan suraya , me , and zarith sofia

           introduce you my favourite girl

           cun kan muka zarith ? omeyyyy :p

           birthday girl zarith sofia

             yang atas tu candid :D loiiikeee

Monday, 19 December 2011

IT'S JUST HURT

Ya Allah rindunyaa aku dekat ariff .korang pecaya tak ? sukahati lah kan tapi hati aku aku yang rasa :( setiap kali aku rindu dia mesti aku menangis bagai .bila aku cuba lupakan dia makin aku ingat dia .hm aku nak buat macam mana lagi .aku tahu ni semua ambik masa tapi sampai bila .sampai bila ?

setiap benda yang jadi tu ade hikmahnya aku tahu semua tu .maybe dia bukan untuk aku .kalau ade jodoh kita jumpa lagi kan :) haha lebih kurang ah tu ,aku dah buang semua pasal dia untuk lupakan dia but thats not easy .aku taktahu kenapa susaaaaaaa sangat nak benci dia .

dia buat ape pun aku takboleh nak benci dia :( ini aku tak tipu dhoe .senang sangat air mata aku nak jatuh untuk orang macam dia .sejak break sikit pun aku takpernah lupa kat dia .sorry aku bagitahu aku takboleh nak terima orang lain selain dia .get it ? sebab aku sayang dia .

aku takboleh nak sayang orang lain lagi .korang kena lah faham aku eh :) lagipun aku tak desprate sangat nak boyfriend bagai tuu .hm imiss my ariff so much .keadaan memaksa kita berubah tapi pecayalah sayang aku kat dia tak berubah pun :)

dalam hati aku menangis rindu diaa :'( kadang-2 air mata ni jatuh bukan dengan kehendak aku .aku tak mintak ni semua jadi .im not that strong .i hope its gonna be fine soon .ya allah sakitnya :(

Monday, 12 December 2011

IMISSCHIU :(

woi woi woi .rinduuuuu :/
hahaha saje je nak post nak cakap rindu .imissyou i need you i loveyou .lagi apatah -.- mwehehe serious rindu okay .sampai termimpi mimpi tau .haha'

bila tengah online je mesti nak bukak profile kau .im your number one stalker :p haha tapi tu dulu sekarang bila aku bukak je ade "add as friend" aku pun dah lupa yang aku dah remove kau .ehh jangan bagitahu orang lain eh aku remove kau :p hihi

im trying to forget you but its not that easy :( lepas kite break .phone i sunyi je dhoe .takde sape text i dah boleh selamat simpan dalam laci ;p hahha teruk je -.- hm just nak bagitahu imissyou imissyou imissyou ! weh korang yang dapat dia lepas ni jagalah dia baik-2 okay :'( eh aku sedih kbyee :/

Tuesday, 6 December 2011

THIS IS FOR YOU :')

haiii i miss you so bad :') seriosly okay .sorry buat you macam ni kan .mesti sekarang you dah benci ,marah ape semua kat i kan .takpe tuh hak you lagipun memang salah i kan .i suka percaya cakap orang sampai semua ni jadi kat kite .tp pecayalah bukan sebab lelaki lain ke or sesapa .

sorry sebab i macam percayakan orang lain dari you .tangan you tuuu .haihh i taktahu betul ke tak tapi kalau betul lah im sorry okay .tapi bila membe you cakap you okay ,happy je kan .so i tahu you tak ape2 pun .i takde lagi cam okay sebenarnya kan :)

so i hope lepas ni you dapat cari lagi baik lagi kan .jangan cari yang teruk macam i ni .you pun tak terhingin tak hadap pun nak tenguk muka i lagi kan .but im gonna miss you .bila teringat kita dulu nak gelak sedih suma ada tau .mwehehe so i hope you will be alright .just call or text kalau ade ape-2 kay .

billion of sorry for this ariff .we learn from our mistake then we will never regret :) i miss your voices .i miss all about you .rindu nak kena maki kan .haha yohh miss you so much :3 tapi kalau dah rasa benci sangat kat i ni ke ape ke .padam semua pasal i .remove i ke block i ke then you takdelah nampak i lagi :)

#sorry im still love you


LOT OF LOVE :
hunny marley

Wednesday, 30 November 2011

THANKS FOR EVERYTHINGS :')

rasa tak ape aku rasa bila dengar cerita macam2 ni .aku bukan nak marah kau sangat tapi at least kau bagitahu aku kau kelua nak jumpa siapa .text dengan siapa .tapi kau senyap buat macam takde apa-2 .sampailah aku tahu dari orang lain .omgomgomg ! hahha .adoyy apalagi lah yang tak kena sebenarnya .

even aku nak kelua dengan sesiapa semua aku bagitahu even dengan lelaki pun .tapi kau tak bagitahu aku pulak kau kelua lepak EB dengan siapa ,siap ajak tenguk movie .haha ape ni .nak kata lama pun sebenarnya takdelah lama sangat pun kan ? haihh tahla .aku bukan nak tuduh ,tapi aku memang dah tanya .

tahlah macam mana nak buat lagi ek .nak marah sangat pun takboleh jugak kan .watlek jelah jah -,- kalau kau cakap kau nak kelua dengan siapa bukan aku marah pun kan tapi cuma bagitahu lah .ni sampai orang lain yang cerita .banyak banyak .nak cerita yang mana satu ni .haha adudu .

kalau dah taksuka ape salahnya cakap terus terang .takpayah macam ni .bila aku tak percaya kau ,macam-2 kau ,kau suruh aku percaya .bila dah percaya macam ni pulak .aku pun bukan nya perfect sangat .tapi fikir tak perasaan aku bila dengar ni semua .takpelah sabar jelah kan sebab masih boleh sabar ;)
COMENT HERE BEBEH
ShoutMix chat widget