Tuesday, 6 December 2011

THIS IS FOR YOU :')

haiii i miss you so bad :') seriosly okay .sorry buat you macam ni kan .mesti sekarang you dah benci ,marah ape semua kat i kan .takpe tuh hak you lagipun memang salah i kan .i suka percaya cakap orang sampai semua ni jadi kat kite .tp pecayalah bukan sebab lelaki lain ke or sesapa .

sorry sebab i macam percayakan orang lain dari you .tangan you tuuu .haihh i taktahu betul ke tak tapi kalau betul lah im sorry okay .tapi bila membe you cakap you okay ,happy je kan .so i tahu you tak ape2 pun .i takde lagi cam okay sebenarnya kan :)

so i hope lepas ni you dapat cari lagi baik lagi kan .jangan cari yang teruk macam i ni .you pun tak terhingin tak hadap pun nak tenguk muka i lagi kan .but im gonna miss you .bila teringat kita dulu nak gelak sedih suma ada tau .mwehehe so i hope you will be alright .just call or text kalau ade ape-2 kay .

billion of sorry for this ariff .we learn from our mistake then we will never regret :) i miss your voices .i miss all about you .rindu nak kena maki kan .haha yohh miss you so much :3 tapi kalau dah rasa benci sangat kat i ni ke ape ke .padam semua pasal i .remove i ke block i ke then you takdelah nampak i lagi :)

#sorry im still love you


LOT OF LOVE :
hunny marley

No comments:

Post a Comment

COMENT HERE BEBEH
ShoutMix chat widget