Friday, 23 December 2011

HAPPY BORN DAY TO ZARITH SOFIA ♥

haii blogger .

hari ni birthday zarith so kitorang pegi celebrate lah kan .thanks to intan maisarah, intan suraya, yasmin yassin dengan zarith sofia :) haha walaupun lima orang jee kan zarith ? muehehe.lepas pegi music bank kitorang pegi makan kat pizza. sementara tggu order pizza tu sampai aku ,intan, dengan suraya ni klua lah kejap tp kitorang ckp dengan zarith nk pergi cari barang ,

tapi pegi baker sebenarnya belikan kek untuk birthday girl ni :p sorry zarith kek nya kecik jee .tak cukup budget lah nak beli yang bertingkat-tingkat bagai .hahah' so kitorang belilah dua potong kek ,satu untuk zarith makan dengan tepek kat muka dia .

lepas kenyang makan pizza tuu apalagi kena lah muka dia .haha best dhoe ;) cun terus muka dia kan zarith kan ? haha btw happy birthday pretty .may allah bless you amin :) nahh ni tengokk :D

           intan suraya , me , and zarith sofia

           introduce you my favourite girl

           cun kan muka zarith ? omeyyyy :p

           birthday girl zarith sofia

             yang atas tu candid :D loiiikeee

2 comments:

  1. hehehe thanks for coming my dear :)

    ReplyDelete
  2. haha zarith punya pasal ape pun bolehhhh :p

    ReplyDelete

COMENT HERE BEBEH
ShoutMix chat widget