Monday, 12 December 2011

IMISSCHIU :(

woi woi woi .rinduuuuu :/
hahaha saje je nak post nak cakap rindu .imissyou i need you i loveyou .lagi apatah -.- mwehehe serious rindu okay .sampai termimpi mimpi tau .haha'

bila tengah online je mesti nak bukak profile kau .im your number one stalker :p haha tapi tu dulu sekarang bila aku bukak je ade "add as friend" aku pun dah lupa yang aku dah remove kau .ehh jangan bagitahu orang lain eh aku remove kau :p hihi

im trying to forget you but its not that easy :( lepas kite break .phone i sunyi je dhoe .takde sape text i dah boleh selamat simpan dalam laci ;p hahha teruk je -.- hm just nak bagitahu imissyou imissyou imissyou ! weh korang yang dapat dia lepas ni jagalah dia baik-2 okay :'( eh aku sedih kbyee :/

No comments:

Post a Comment

COMENT HERE BEBEH
ShoutMix chat widget